Post by montovasadar on Mar 5, 2022 16:44:07 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече монети ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра..играя я от много дълго време..но когато актуализирах и инсталирах отново, загубих играта си..и вече стигнах толкова далеч..може ли някой да ми помогне..какво трябва да направи..дори и да се опитам да се свържа с FB..все пак започва отначало..МОЛЯ МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ВЪРНА ИГРАТА СИ😪😪
Обичам играта, но някои неща се готвят наистина бавно и понякога с различни комбинации, ако не ви покажат къде е всичко, това прави невъзможно да завършите... напр.. хранителен двор, там има ястия, които имат около 3 елемента до една чиния, но можете да разберете само 2 от 3 и сте докоснали всичко възможно, за да завършите поръчката и все още имате само 2 неща. или ниво 45, какви са розовите, зелените и сините неща?? те отнемат вечно и моят клиент си тръгва луд.
EverMerge is a magical world that gets bigger and better with each discovery. Come play this part merge, part world-building puzzle game.
тази игра беше забавна и пристрастяваща.. играя от 2018 г. и имам толкова много приятели, но знам защо ги загубих.. имам само няколко, не повече от 20 приятели 😔
Тази игра е цветна и забавна, но внимавайте, че може да бъде скъпа.
след последната актуализация не тръгва
До Мексико Сити играта е страхотна. Добро ниво на предизвикателство. От Мексико нататък, по някаква причина всички надстройки стават толкова скъпи, че се забивате и не можете да напредвате повече. Не можете да печелите монети без завършване на нива и не можете да завършите нива без да харчите монети. Вероятно ще спра да играя, което е разочароващо, защото това беше една от любимите ми игри. Много разочарован.
Добра игра, има нужда от работа. Всички ежедневници трябва да са достъпни за правене по едно и също време; няма причина да ми отнеме повече от 2 часа няколко дни, за да завърша ежедневниците поради RNG. Събитията са настроени по начин, че е почти невъзможно да се завършат без усилвания, е досадно, но мога да ги пропусна. Променете ежедневната настройка и това са лесни 5 звезди.
Почти завършвам последния град. Забавна игра. В някои страни става малко трудно, но те не могат да направят всичко твърде просто, нали? Веднъж имах технически проблем, екипът ми се свърза след няколко дни и ми даде някои стимули за причиненото неудобство. Като цяло съм много доволен от тази игра и приложение. Много благодаря!
Тази игра е толкова, така, така, толкова пристрастяваща и наистина забавна за w/. Качеството е наистина добро, не замръзва и не ми бърка, когато играя. Никога не мога да се наситим на тази игра, тя не е досадна до степен, в която искате да се отървете от нея от телефона си или да се отегчите от нея. Той има много нива и толкова много за правене, независимо дали актуализира кухнята или храната или вкарва нов ресторант в него. Забавно е и препоръчвам на деца или възрастни.
Супер забавно, но разочароващо. Клиентите разполагат с измервателен уред за търпение, който може да се изчерпи много бързо, но често си тръгват, преди измервателният уред да е свършил, което пречи на целта на уреда. Моля, поправете това, така че или измервателният уред за тези, които напускат твърде рано, да свърши по-бързо, или да не напуснат, преди да изтече. В противен случай вероятно ще спра да играя играта.
**редактиране** Искате ли да се опитате да привлечете пари. Играта става изключително бърза около lvl 40, така че сте принудени да купувате бустери. Това е забавна игра, но поради по-бързото темпо на игра не бих препоръчал за деца. Няколкото лоши неща, които ме дразнят при играта, са, че темпото на клиентите не съвпада с таймера, така че потенциално бихте могли да загубите игра с последния клиент, който върви към гишето, но моментално изтича времето и бързото отброяване на "харесвам" метър.
Angry Birds Space HD 2.2.12 MOD Неограничени пари
страхотна игра, ако не продължи да се забавя, трябва да се актуализира и звукът изгасне. След като се актуализира всичко изглежда наистина малко.
Като цяло играта е доста забавна, тъй като има толкова много кухни за готвене. Събитията в играта обаче трябва да включват урок какво да направите, за да направите ястието, тъй като това ястие готвя за първи път и не знам какво да натисна. Второ, лъжиците са много трудни за получаване. Предлагам ви да позволите на потребителя да гледа реклами, за да получи лъжици. Не на последно място, цените на мощностите, които можете да използвате, са доста скъпи. Вероятно можете да намалите цената.
изтегляне Rising Super Chef - Craze Restaurant Cooking Games ...
това е забавна игра, с изключение на факта, че намаляват времето, което получавате, така че трябва да закупите повече, за да завършите нивата. Съвсем наскоро закупих няколко лъжици, за да завърша това ниво, но това ми отне парите, но никога не ми даде лъжиците, които приложението продължаваше да казва изчакайте и никога не се появи. Изпратих им имейл днес с надеждата да получа отговор, а не потвърждение, както съм получавал преди с друг от техните крале на дъската за игри, те никога не са се занимавали с проблемите или са ги разрешавали.
Увеличаване или разпадане! Въпреки че това е забавна игра, идва момент, в който не можете да преминете ниво без бустер или да си купите повече време или покровители. Как мога да премина ниво за 22 харесвания, ако има само 19 посетители? Как мога да премина ниво за определена сума пари, ако клиентите не купуват достатъчно? СЕГА ТРЯБВА ДА ЗАКУПЯ БУСТЕРИ! Купувах лъжици и бустери в миналото, но вече не. Това отнема забавлението от играта, когато насилвате покупките.
О, как искам да дам добър преглед на тази игра! Започва толкова добре, поради което му давам две звезди. В крайна сметка обаче ще се ударите в стена. Стена, където не можете да напредвате без да използвате усилвания. Увеличения, които струват пари всеки път. Нямам нищо против игрите, които предлагат ускоряване на „плащане за победа“. Дори нямам нищо против игри, които са shareware, където имате интро част и след това плащате, за да отключите останалата част от играта. Но да плащате всеки път, когато имате нужда от усилване, и о, да, много по-късни нива абсолютно изискват повишения? Не благодаря. Този тип игра модел може да DIAF.
Невероятен геймплей Супер готина графика Пристрастяваща и умствена задача също!! Обичам всички събития и ежедневни задачи, но по някаква причина изостава през цялото време. По-конкретно с включена връзка за данни... Просто замръзва рамката и трябва да затваряте и отваряте няколко пъти, преди да заработи
Страхотна е минах всички нива
Безумный кулинар игра ресторан Аркады nlcx
Няма да препоръчвам на никого да инсталира тази игра. Загуба на време. След някои нива ще покаже грешка при изтегляне и не можем да играем повече. Бях ударен на 7-мо ниво.
Малко бъгва, ама е супеееррр СУПЕР
НЕОБХОДИМО СДЕЛАТЬ КРЫШУ. Тендеры на ...
Create a frenzy in the kitchen and get a fever for cooking playing our free Cooking Craze restaurant game. Prepare, cook & serve tasty cuisine like a
Безумный кулинар игра ресторан Аркады nlcx
Rising Super Chef 2 V4 1 1 Mod Money Apk Free Download Oceanofapk ... Rising Super Chef Craze Restaurant Cooking Games V3 4 7 Mod
Тази игра извежда опитите да ви накара да купувате неща до крайност. В крайна сметка стигате до място, където буквално не можете да напреднете без техните надстройки. Така че не се притеснявайте да го изтегляте. Постигнах всичко перфектно на няколко нива и те просто не могат да бъдат победени, освен ако не използвам надстройката за повече клиенти, време или това, което кара ястията да им струват допълнително. Всичко това струва реална световна валута...
Играта продължава да се срива и се затваря от само себе си след около 4-6 игра. Това наистина е досадно. Обичах тази игра, дори харчих пари, за да си купя бустери. Моля, поправете този проблем, защото други играчи също са изправени пред същото.
Обичах тази игра толкова много в началото, че беше моят ежедневен тоник. Докато напредвах по-нататък, нивата с лютата чушка правят невъзможно да продължа напред и се забивам като завинаги
Обичам тази игра, отнема много време, но е забавна, забавна е и не мога да спра да я играя. Аз съм луд от рибено масло. След като направих коментара си за играта, отидох да актуализирам играта и загубих всичките си постижения, така че просто изтрих цялата игра, не искам да започвам отначало. повтарям се всеки път, когато имам недатиране, губя целия си резултат. Трябва да започна отначало. Така че го изтрих завинаги. няма да пробвам отново
Cooking Craze: Restaurant Game Pelihalli heau
Играя тази игра от известно време и наистина ми харесва, но изглежда, че промениха сумата пари, която получавате от артикули, или сумата, която трябва да направите, за да изчистите ниво или нещо подобно. Никога не съм имал проблеми, но сега изведнъж нива, в които трябва да получите определена сума пари, за да изчистите, не мога да изчистя... освен ако не използвам бонус, който можете да получите в играта (рядко) или можете да платите за покупка . Това се случва дори на нива, на които имам закупен ъпгрейд. Не фино...
Беше по-добре, когато лъжиците бяха дадени 1-во ниво 1 лъжица, второ 2 лъжици и 3-то 3 лъжици, а не всички дават по 1 лъжица.
Още принудителни реклами. Винаги ще излизам от играта, когато се покажат. Някои нива е невъзможно да преминете без усилвания, понякога имате нужда от повече от едно. Също така изскачащите прозорци, когато влезете за първи път в играта, могат да бъдат досадни. С всяка актуализация тази игра става по-добра, след това по-лоша и след това отново.
Отначало е хубава ама след е ужасна само залъгват хората да им играят тъпата игричка. КОПИРАТЕ Cooking fever ама нещо май май не се получава.......
Много ми харесва тази игра, има предизвикателства и графика. Въпреки това продължава да замръзва и сега е заседнал в цикъл дори след излизане от играта. За съжаление деинсталирам тази игра
Sonic Runners Adventure เกม ผจญภัย uyk