Post by montovasadar on Mar 5, 2022 16:31:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack nekonečných drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Táto hra je naozaj zlá. Pretože keď to hrám s wifi, je tu veľa reklám a táto hra je tou najzaostalejšou hrou, akú som kedy hral. A keď ju hráte, vždy nám povie, aby sme neplytvali ani nestrácali žiadnu smotanu, ale ja som to tak nerobila, tak aký zmysel má táto hra, keď si nemôžete dať na jedlo ani smotanu? Odporúčam vám, aby ste túto hru nehrali! Je to najhoršia a najviac zaostávajúca hra, akú som kedy hral!
Perfect Cream Arkadne igre ooze
Je to v poriadku. Roztomilá a jednoduchá hra. Čo mi ale vadí sú reklamy, ktoré by hrali POČAS hrania. S reklamami po úrovni som v pohode, ale zakážte im náhodné prehrávanie.
Hrané v režime lietadlo, nuda. Neodporúčam, úprimne, ale inak je to tak, ako je inzerované.
Modecom FreeWAY TAB 1014
Príliš sa rúti. Či už je to na konci úrovní alebo počas pridávania, zastaví sa a musíte ho prinútiť vypnúť. Rozhodli sme sa hru kvôli tomu odstrániť
Neskutočne jednoduché. Žiadne pokyny na začiatku, žiadna skutočná výzva pre hru a žiadna skutočná pointa, OKREM pretláčania vám nepridá. Za každým rohom, po každej dokončenej „úrovni“ je pridanie.
Je to všeobecná aplikácia s chytľavými reklamami na získanie peňazí. Hra veľmi rýchlo začne nudiť, pretože je taká opakujúca sa a jednoduchá. Hra je tiež pokrytá reklamami, ktoré by som osobne neodporúčal nikomu.
Idle Army Base Cooking City - Restaurante y juego de cocina BUBBLE WITCH SAGA PERFECT CREAM MI HOGAR: DISEÑA SUEÑOS Little Big Snake Super Tank Rumble
Stráta času. Hra slúži len na reklamy. Dostávate za to peniaze? Namiesto vytvárania tejto hry a plytvania časom ľudí vytvorte skutočne dobrú hru. STRAŠNÉ Ak je toto len spôsob, ako zarobiť peniaze, prečo si namiesto toho, čo to je, jednoducho nezískať skutočnú prácu.
Táto aplikácia je úžasná. Naozaj to milujem. Ale po každej úrovni sú reklamy, vďaka ktorým je hra trochu nudná
Bugové a zbytočné. Nainštalované a vyskúšané hrať. Trhavá grafika. Potom to prestalo samo. Menej ako 10 minút hry zablokovalo môj telefón a musel som reštartovať telefón, aby som mohol čokoľvek urobiť. Strašné.
Príliš veľa reklám!!
Skvelá hra, úrovne sú príliš krátke. Aspoň, že často reklamy nie sú príliš dlhé
Túto skúsenosť som nikdy predtým nemal, a preto je veľmi dobré ju hrať
Táto hra je naozaj dobrá. Už som si to stiahol asi 3 krát, je to naozaj zábavné a uspokojujúce. Zvuky omg. Ak sa pozriete na recenzie, určite odporúčam stiahnuť. Stačí vypnúť Wi-Fi a prejsť do režimu offline bez reklám.
Perfekte Sahne Arcade wpp
toto nie je hra. nie je na to žiadna hra. Prial by som si, aby tam bolo tlačidlo s nulovou hviezdičkou, pretože ma bolí dať tejto aplikácii 1 hviezdičku. je extrémne nudná a nebyť neustálych reklám, táto „hra“ by sa dala „hrať“ len podržaním obrazovky a občasným poklepaním. Som sklamaný, dal som vývojárom peniaze z tejto hroznej, hroznej hromady odpadu aplikácie. prosím, nedovoľte im dostať to, čo chcú tým, že nedostanú túto hru.
Super hra
Nepáči sa mi, že musíte platiť, aby ste sa zbavili reklám, ale okrem toho je to naozaj uspokojujúce a zábavné
V živote som nevidel hru s väčšou reklamou! Za doslova 1 minútu hry som musel presedieť 3 minúty reklám. Nestrácajte čas... Pozitívne recenzie sú jasne zinscenované.
Stále to padalo a zaostávalo. A práve som vstúpil do fázy tutoriálu.
Nedovoľte deťom sťahovať, ak sú vaše účty synchronizované kvôli tomu
Strašne to seka a mne to nechce ísť
Najlepšia hra vôbec, príliš veľa reklám, táto hra je taká uspokojivá, že by ste si ju mali stiahnuť. Všetko ostatné je pekné, len príliš veľa reklám
Je to zadarmo?
Dostal som reklamu na túto hru. Otvoril som to a bolo tam 7,99 $ za týždeň za normálnu hru. Je to doslova taká nuda. Túto aplikáciu som doslova vymazal pred dokončením úrovne 1. NESTIAHNUJTE Z PLAYGENDARY... NIKDY!!! Toto by malo získať mínus nekonečno hviezd, ak by to bola možnosť.
úžasná hra sa mi veľmi páči a nie je tam veľa doplnkov, čo je tiež úžasné. Jediný problém je, že všetky úrovne sú 30 sekúnd a ako 5 vecí na krém na a potom ste dokončili túto úroveň. je to tiež veľmi jednoduché, príliš jednoduché, potrebujete ako 0 zručnosť. okrem toho je to pekná hra a celkom uspokojivá, takže áno.
Je to v poriadku, ale ako väčšina hier, ako je táto, má v podstate 89% reklám a to je len pekné, moc som sa nebavil, rýchlo sa to rozbehlo
Perfect Cream Παιχνίδια arcade fbmt
Lacluster - táto hra je defo pre batoľatá na mačkanie gombíkov. Tiež príliš veľa reklám a úrovne sú super krátke
Spravodlivé varovanie, toto bude dlhá recenzia, ale 99,9% presnosť, takže playgendary je veľmi dobrý v tvorbe hier, ale keď hráte takúto hru, malo by vás to upokojiť a nie frustrovať, pretože KAŽDÝ raz, keď hrám 1 kolo, dáva mi to reklama VŽDY a tá časť, kde potom, čo dojete dezert a zhodnotí, či sú v podstate všetky rovnaké veci, celkovo to nie je žiadna sranda, nestrácajte ČAS V TEJTO HRE playgendary Pevne dúfam, že dokážete opraviť svoje hry s reklamami, ktoré som veľmi ma to mrzí ale je to tak
Úrovne sú príliš krátke... môžete doslova držať krém po celú dobu a získať 3 hviezdičky
Naozaj milujem túto hru, ale problém sú reklamy, ale milujem hru soo, hodnotím ju 5 z 5, zostaň dobrá, vytvorte novú hru, je to úžasné soo, prosím, vytvorte viac hier
Fain hra ale samé reklam no a ešte sa to stiahlo na 9 pokus a seká sa to!
Tolko reklam.. kazi to celu hru. Chcem sa hrat a nie pozerat reklamy na dalsie hry..
Dostal som túto hru kvôli (dobrým) recenziám a musím vás varovať pred niekoľkými problémami, kým túto hru získate. 1. Po každej úrovni, ktorú urobíte, sa zobrazí reklama a je to skutočne nepríjemné. 2. Je to veľmi nudné, môžete to hrať na 2 úrovne a začína to byť super nudné. Prebieha odinštalovanie!
Dobré ... dosť návykové, ale. S vyššou úrovňou by to malo byť trochu náročné
Eh Reklamy, ktoré sú viac ako 10 sekúnd po každej 10-sekundovej úrovni, ma prinútili prestať hrať po úrovni 6 alebo 7. Cítil som sa, ako keby som bol dojený kvôli zisku z reklamy viac, ako som v skutočnosti hral
ベガススロット™ パチンコ&麻雀、ほか fgm
Je to veľmi dobré, ale je veľmi neskoro, keď prestanem držať tlačidlo a poleva pokračuje. Okrem toho je tu veľa reklám. Ale hra je podľa mňa dobrá.
Perfect Cream Παιχνίδια arcade fbmt
Zľava Nové Sklenené oči cabochons Vo Dvojiciach 8 MM-30 ...
V hre beží plne 3D fyzikálna simulácia, ktorá znižuje snímkovú frekvenciu a robí hru oveľa ťažšou. Má tiež len jednu mechaniku: striekačku, vďaka čomu je naozaj nudná.
Hra nie je zlá, reklama po každej úrovni áno. Len to nestojí za môj čas.
je to naozaj zábavné a... V HRE MÁ VEĽA DETAILOV
SCRABBLE Blitz for Chromecast APK - Najnovšia Verzia 1.1.5 - Hra ...
Táto hra je na hovno! Zakaždým, keď kliknem na kartu s cenou, zmení sa na peniaze, kedykoľvek si niečo kúpim, dostane sa na ďalšiu úroveň bez toho!! Celkovo je hra HROZNÁ